+31 (0)45 535 22 11   8.30 - 17.00 u
 Bezoek onze showroom   8.30 - 16.00 u
info@meka-uniclean.nl
MEKA UNICLEAN
SUPPLY
Uw totaalleverancier voor schoonmaak en onderhoud

Meka Uniclean Supply levert aan RD4

Welkom op de website van Meka Uniclean Supply

Reeds opgericht in 1927 als grossierderij bedient Meka Uniclean Supply in haar huidige vorm sinds 1996 een zeer gevarieerd pakket afnemers. Wij zijn een totaal­leverancier van reinigings- en desinfectie­middelen alsmede alle daarbij behorende materialen voor o.a. de schoonmaak­branche, de (voedings­middelen)­industrie, overheids- en onderwijs­instellingen, de zorg­sector en de horeca.

Op een professionele wijze zullen wij u terzijde staan bij al uw vraag­stukken over reiniging en hygiëne. Uw probleem staat bij ons centraal. Met een breed scala aan producten en machines van topkwaliteit kunnen wij snel en flexibel practische oplossingen creëren voor uw specifieke problemen. Bovendien voor­zien wij u graag op een pro-actieve wijze van waarde­volle informatie en kosten­besparende adviezen voor een schone toekomst. Hieronder valt ook inventarisatie en op maat maken van een schoonmaakplan.

Kortom, Meka Uniclean Supply is een totaal­leverancier op het gebied van schoonmaak en onderhoud.

Advies
Wilt u persoonlijk advies over de schoonmaak­artikelen en -middelen voor uw branche, neem dan vrij­blijvend contact met ons op. We geven u graag een persoonlijk en passend advies.

Producten
Goede schoonmaak­artikelen zijn het halve werk! Daarom vindt u bij ons allerlei schoonmaak­artikelen van top­kwaliteit. Wij verkopen een uit­een­lopend assortiment van professionele schoonmaak­producten. Op basis van kennis en jarenlange ervaring hebben wij een pakket samengesteld waarmee wij voor iedereen een oplossing kunnen aanreiken!

Service
U kunt niet alleen voor de aanschaf van schoonmaak­machines terecht bij Meka Uniclean Supply. Ook voor service, onderhoud en reparatie van uw schoonmaak­machines (en -materiaal) kunt u bij ons terecht. Wij beschikken daarnaast over 2 gediplomeerde NEN3140 keur­meesters die uw machines aan de vanuit de Arbowet­geving verplichte norm kunnen toetsen.

Meka Uniclean Supply levert aan RD4

Bedrijfsgegevens

Adres

Wenckebachstraat 26
6466 NC Kerkrade

Contact

tel.: +31 (0)45 535 22 11
mail: info@meka-uniclean.nl

KvK-, BTW- en IBAN-nummer

KvK-nummer62373854 (Zuid Limburg)
BTW-nummerNL001810838B83
IBAN:NL48RABO0175200882
BIC-code:RABONL2U